Klankmeditaties met volle maan in de mystieke en sfeervolle Slotkapel in Egmond aan den Hoef.
Met fijne en alom geroemde akoestiek waarin de klankschalen met helende zang van mantra’s en intuïtief zang mooi tot hun recht komen. Laat de klanken voor je werken terwijl je lekker ligt op je matrasje, toegedekt in een slaapzak of deken met eventueel een kussentje.

KIJK VOOR ALLE DATA VAN CONCERTEN EN MEDITATIES BIJ AGENDA
20.15 – 22.15 uur   inloop: 19.45 uur
Joke in samenwerking met afwisselende gastspelers
(met bio kruidenthee en iets lekkers)

ADRES
Slotweg 19
1934CM Egmond aan den Hoef
(rolstoelvriendelijk)

De kapel is goed verwarmd.
Wel is het fijn om als je ligt een dik warm matrasje mee te nemen. Of een relax(tuin)stoel ervaren mensen ook als prettig. En uiteraard zijn er ook stoelen voor wie wil zitten. Ook fijn om te weten: er zijn geen graven onder de vloer van de kapel.

Info over de volle maan en klankfrequentie

Iedere volle maan heeft een specifieke energie en kracht en werkt sterk in op de beweging van de wateren en de getijden op aarde. Zo ook op de 75% lichaamsvloeistoffen van ons lichaam. En daarbij gaan klanken 4x sneller door water dan door de lucht (1424m tegen 335m per seconde). Elke maanfase helpt je te transformeren, om (steeds meer) bij je eigen talenten en kwaliteiten te komen. Deze te (her)ont-dekken en te ont-plooien.

De klankfrequentie van de boventonen, vanuit o.a. de (kristallen)klankschalen, 7 healing chakra klankbuizen en de intuïtieve liederen, werken sterk in op alle cellen van je lichaam en de chakra’s. Een helende combinatie met de energie van de 13 verschillende manen van het jaar. De meditaties zijn mede geInspireerd vanuit de natuurlijke tijd en de Dertien oorspronkelijke Clanmoeders (Jamie Sams).

KIJK VOOR ALLE DATA VAN CONCERTEN EN MEDITATIES BIJ AGENDA

Investering: 30 euro pp
incl bio theetjes en iets lekkers gezonds.
Reserveren is gewenst

sakagaweea@hotmail.com
tel.06-36155637