Jaren geleden in het begin van de klankmeditaties. Toen veel mensen zich nog afvroegen wat dit nu precies was…

Hoorde ik de pure zuivere klanken van een Keltische harp en voelde hoe mooi deze zouden kunnen resoneren met de klankschalen. De klanken vlochten zich magisch in de lucht aaneen. Ruim 10 jaar geleden speelden wij samen, Habiba Doorenbos met haar Keltische harp en ik met mijn klankschalen en zang in het witte kerkje.
En de aankomende volle maan in de Slotkapel laten we deze bijzondere klanken weer samensmelten. Nu met de kristallen klankschalen erbij.

Je bent van harte welkom om de helende klanken te komen ervaren.
Terwijl je ontspannen ligt op je matrasje in een deken of slaapzak. Tijd voor jezelf.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Reserveren;
sakagaweea@hotmail.com
Slotkapel
Slotweg 19
Egmond aan den Hoef

Hartegroet Joke

Op de hoogte blijven van Sakagaweea

Misschien vind je het leuk om je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief. Ik stuur 1x per maand een nieuwsbrief. Hierin kun je lezen waar en wanneer mijn klankschalen concerten, mijn workshops of meditaties zijn. Daarnaast geef ik informatie over helende klanten en natuurlijke inzichten over gezondheid.

Dank je wel voor je inschrijving voor de nieuwsbrief.